hetivalmisperustus.fi


 

Helppo tapa tehdä perustukset

hetivalmisperustus_fi.jpg


Hetivalmis perustus toteutetaan tiivistetyltä ja tasatulta sorapatjalta nopeasti, vain muutamassa tunnissa.

Voit valita oman toimitusvaihtoehdon. 

Hetivalmis perustus sisältää rahdin, tarvittavat elementit ja itse asennustyön tai voit valita myös vain hetivalmis perustuselementit tontille toimitettuna.

Sisällä valmistetut elementit takaavat tasalaadun ja kohtuuhinnan. Toimitusvarmuus on huippuluokkaa. Aikataulusi ei viivästy, kun valitset hetivalmis perustuksen.

Budjettisi pysyy kurissa, kun tiedät tarkan hinnan perustuksille. Ei yllättäviä lisäkuluja.

Hetivalmis perustuksista löytyy sopiva vaihtoehto lähes kaikille perustustyypeille, runkorakenteille ja pohjaratkaisuille.

Hetivalmis perustus toteutetaan aina perustussuunnitelman mukaisena laatutyönä sisätiloissa sateelta ja kylmältä suojassa ympäri vuoden. Noudatamme hyvää rakennustapaa.

Hetivalmis perustuksista ei jää rakennusjätteittä tontillesi.

Hetivalmis perustukset valmistetaan kestämään ja niissä on vahva teräsbetonirakenne.

Hetivalmis perustuksissa on kerralla valmis siisti ulkopinta, johon ei tarvita erillistä tasoitusta. Valittavissasi on sileä tai harjattupinta

Hyvissä olosuhteissa tapahtuva valmistus mahdollistaa tehokkaan laadunvalvonnan, jolloin hetivalmis perustus elementtien laatutaso on yleensä parempi kuin mitä se paikalla rakennettaessa olisi.

Työ nopeutuu ratkaisevasti rakentamisen aloitusvaiheessa.

Ulkoisten sääolosuhteiden haittavaikutukset pienenevät ja rakentaminen voidaan tehdä muulloinkin kuin kesäaikaan.


Laadukkaiden Hetivalmis perustuksien käyttäminen asuinrakentamisessa auttaa alentamaan kustannuksia ja mahdollistaa yksilölliset ratkaisut.