Pilarianturat

Pilarianturat tarkoittavat betonista valettua betonikiveä johon hallinrakenteet voidaan kiinnittää suoraan tukevasti ja turvallisesti. Pilarianturan alle on laitettu tasaisesti murskepeti jonka päälle antura laitetaan tukevasti.
Pilarianturat voidaan kiinnittää pulttiliitoksen avulla joko liimapuuhun tai teräsrakenteisiin hallia varten. Kun perusta on vakaa ja laadukas, koko halli on pitkäikäinen ja luotettava. Sinun ei tarvitse pelätä sortumista.
Ketkä tarvitsevat pilarianturaa?
Oikeastaan kaikki hallirakentajat, on kyseessä sitten yritys joka rakennuttaa yritykselleen uuden hallin. Tai jos olet yksityinen henkilö ja haluat tontillesi autotallin tai vaikka hallin veneellesi, ovat Sementtivalimo A. Pajuniitty Ky:n pilarianturat oikea ratkaisu Sinulle.
Mikäli sinulla on valmishalli tulossa etkä tiedä mistä pilarianturat alle niin olemme jälleen oikea ratkaisu teillekin.
Takaamme Teille, että meiltä hankitut pilarianturat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka myös valmistetaan aina Suomessa.
Miksi voimme sanoa näin?
Pilarianturamme ovat säävapaita koska valmistamme ne sisätiloissa valmiiksi asti, suojassa sateelta ja kylmältä. Ei enää turhaa ajanhukkaa kun odotetaan betonin kuivumista.
Hyvissä olosuhteissa tapahtuva valmistus mahdollistaa tehokkaan laadunvalvonnan, jolloin sokkelielementtien laatutaso on yleensä parempi kuin mitä se paikalla rakennettaessa olisi.
Kokemuksesta tiedämme että asiakkaamme voivat aloittaa yleensä 1-2 päivän päästä varsinaisen hallin rakentamisen. Nopeus on nykyään valttia kun se yhdistetään tehokkuuteen ja laatuun.
Lisäksi toimitamme valmiit tuotteet nopealla aikataululla teidän tontille omalla kuljetuskalustollamme. Toki meillä on laaja yhteistyöverkosto jonka avulla isoimmatkin kuljetukset onnistuvat vaivattomasti.
Valmistamme pilarianturat toimittamienne mittojen mukaan räätälöityinä. Vaihtoehtoisesti voit toki valita valmiita kokoja laajasta valikoimastamme.
Kun tilaat valmiin varastokoon, saat sen toki hieman nopeammin.
Toimitusaikamme on tilauksesta tontille yleensä 1-3 kuukautta tilauskannasta riippuen. Tämä vaati että tilaaja toimittaa rakennussuunnitelman mukaiset mitat jotka rakennusinsinööri on hyväksynyt.
Näin voidaan varmistaa että pilariantura täyttää korkeatasoiset laatuvaatimuksemme niin koon kuin myös kuorman kantokyvyssäkin.
Sementtivalimo A. Pajuniitty Ky toiminta perustuu vahvaan ammattitaitoon jo vuodesta 1988 lähtien.
Toimipaikkamme sijaitsee Somerolla Varsinais-Suomessa.

Palvelemme mielellään asiakkaita paikasta riippumatta eli on hankkeesi sitten Helsingissä tai Rovaniemellä, voimme tarjota teille laadukkaat pilarianturat.

Perustana on tyytyväinen asiakas, joka saa kodilleen tai hallilleen vaivattomasti ja nopeasti laadukkaan, mittatarkan ja kestävän pilarianturan.

Ota yhteyttä Sementtivalimo A.Pajuniitty Ky:n mikäli tarvitset tasalaatuisen ja kohtuuhintaisen pilarianturan.