Perustukset

Kestävät perustukset

Perustukset tarkoittavat rakennusten tai rakennelmien maata vasten tulevaa osaa. Perustukset voivat olla hyvin monenlaisia, riippuen käyttötarkoituksesta ja maapohjan kantavuudesta.
Antura- ja sokkeliperustuksessa on varsinaisen sokkelin alla antura, joka jakaa sokkelille tulevan kuorman laajemmalle alueelle, jolloin pohjapaine saadaan riittävän pieneksi. Anturat voidaan myös pienentää erillisiksi laatoiksi, joiden väliin asennetaan joko paikalla tehty tai elementtirakenteinen sokkelipalkki.
Me Sementtivalimo A.Pajuniitty Ky:ssä valmistamme perustukset aina laadukkaasti teräsbetoni rakenteena. Täyttävät näin nykyajan korkeat laatuvaatimukset, vahva ja kestävä.
Käytämme niistä nimeä hetivalmis perustus, miksi?
Hetivalmis perustukset toteutetaan tiivistetyllä ja tasatulla sorapatjalla nopeasti, vain muutamassa tunnissa.
Sisällä valmistetut elementit takaavat tasalaadun ja kohtuuhinnan. Toimitusvarmuus on huippuluokkaa. Aikataulusi ei viivästy, kun valitset hetivalmis perustukset.
Budjettisi pysyy kurissa, kun tiedät tarkan hinnan perustuksille. Ei yllättäviä lisäkuluja.
Hetivalmis perustuksista löytyy sopiva vaihtoehto lähes kaikille perustustyypeille, runkorakenteille ja pohjaratkaisuille. Erityisen hyvä ratkaisu tämä on puurakenteisille halleille.
Hetivalmis perustukset toteutetaan aina perustussuunnitelman mukaisena laatutyönä sisätiloissa sateelta ja kylmältä suojassa ympäri vuoden. Noudatamme hyvää rakennustapaa.
Perustuksemme ovat myös ympäristöystävällisiä koska niistä ei jää jätteitä rakennuspaikalle.
Hyvissä olosuhteissa tapahtuva valmistus mahdollistaa tehokkaan laadunvalvonnan, jolloin perustusten laatutaso on yleensä parempi kuin mitä se paikalla rakennettaessa olisi. Toimitamme teille perustuksen vaikka talvella jos niin haluatte koska valmistamme sen sisällä valmiiksi kuivatettuna teille.
Sementtivalimo A. Pajuniitty Ky toiminta perustuu vahvaan ammattitaitoon jo vuodesta 1988 lähtien.
Toimipaikkamme sijaitsee Somerolla Varsinais-Suomessa. Takaamme Teille kotimaisen laatutuotteen, joka  myös valmistetaan aina Suomessa.
Palvelemme mielellään asiakkaita paikasta riippumatta eli on hankkeesi sitten Helsingissä tai Rovaniemellä, voimme tarjota teille laadukkaat perustukset.
Tilaamasi perustukset voidaan kuljettaa kohteeseen kuin kohteeseen. Käytössämme on yhteistyökumppanin avulla aina oikeat kokoiset ja laadukkaat kuljetusvälineet teidän projektillenne.
Perustana on tyytyväinen asiakas, joka saa kodilleen tai hallilleen vaivattomasti ja nopeasti laadukkaan, mittatarkan ja kestävän perustuksen joka on heti valmis asennettavaksi.
Ota yhteyttä Sementtivalimo A.Pajuniitty Ky:n mikäli tarvitset tasalaatuisen ja kohtuuhintaisen sekä aina vahvan teräsbetonirakenteisen perustuksen.

Sokkelit ja perustukset

Hetivalmis sokkeliperustus 150mmx700mm
Sopii maanvaraiselle laatalle.
Hetivalmis sokkeliperustus 200mmx700
Sopii tuulettuvalle alapohjalle.
Anturalaatta  800mmx800mmx250mm
Paaluhattu 800mmx800mmx250mmPiharakennuksiin ja autotalleihin sopiva hetivalmis perustus:

100mmx500mm
Anturalaatta 500mmx500mmx200mm
Kesämökit:

Hinta pilareille 600X600X150/250X250X300

Muut pilarit alk. 150mm150mmx700mm

TERÄSBETONILAATTA PIHAVARASTON TAI AUTOTALLIN ALLE 80 EUROA m2.

Toimitamme elementtejä Etelä- Suomen alueelle. Palvelemme yksityisten rakentajien ja rakennuttajien lisäksi mm. rakennusliikkeitä ja talotoimittajia.
Pyydä tarjous:
helppoa, lähetät vain pohjapiirustuksen tai perustusmittakuvan
myynti@hetivalmisperustus.fi
ja saat tarjouksen sähköpostiisi