Sokkelielementit

Laadukkaat sokkelielementit

Sokkelielementit ovat maapohjaisen rakennuksen perustuksen osa, jonka tehtävänä on siirtää yläpuolisten seinien välittämä kuorma edelleen perustuksille. Se voi toimia myös maanpainetta välittävänä rakenteena.
Sokkeli tehdään pilarianturan päälle ja sen päälle tulee rakennuksen runko. Mikäli rakennuksen alla on riittävän kantavaa maata, rakennuksen painoa laajemmalle alalle jakava antura ei välttämättä ole tarpeen. Sokkeli jää yleensä osittain maan alle ja osittain näkyviin maan pinnalle.
Sokkelielementit nostetaan työmaalla, asennusnosturin avulla suoraan pilarianturoiden päälle. Sokkelielementit kiinnitetään tavallisesti juottamalla suoraan rakennuksen runkoon kiinni.
Halutessasi saat nämä kaikki pakettina Sementtivalimo A.Pajuniitty Ky:stä.
Näin saavutetaan etuna se että rakenteesta tulee heti valmisrakenne sekä tämä säästää aikaa ja vaivaa tilaajalle.

Ketkä tarvitsevat sokkelielementtejä?

Oikeastaan kaikki hallirakentajat, on kyseessä sitten yritys joka rakennuttaa yritykselleen uuden hallin.
Tai jos olet yksityinen henkilö joka haluat tontillesi autotallin tai vaikka hallin veneellesi, ovat Sementtivalimo A. Pajuniitty Ky:n sokkelielementit oikea ratkaisu Sinulle.
Mikäli sinulla on valmishalli tulossa etkä tiedä mistä saisit sokkelielementit pilarianturoiden päälle, niin meiltä löytyy jälleen tarpeidesi mukainen ratkaisu.
Kun tilaat sokkelielementit Sementtivalimo A.Pajuniitty Ky:stä saat ne asennettuina paikalleen nopeasti ja vaivattomasti.
Lisäksi sää ei hidastuta prosessia koska sokkelielementti on säävapaa.
Se on valmistettu tehtaallamme Somerolla valmiiksi asti, ei siis kuivumisaikaa.
Talven pakkasetkaan eivät tuota ongelmaa koska tuote on valmis asennettavaksi kun sen meiltä tilaat.
Kokemuksesta tiedämme että asiakkaamme voivat aloittaa yleensä 1-2 päivän päästä varsinaisen hallin rakentamisen. Nopeus on nykyään valttia kun se yhdistetään tehokkuuteen ja laatuun.
Hyvissä olosuhteissa tapahtuva valmistus mahdollistaa tehokkaan laadunvalvonnan, jolloin sokkelielementtien laatutaso on yleensä parempi kuin mitä se paikalla rakennettaessa olisi.
Lisäksi toimitamme valmiit tuotteet nopealla aikataululla teidän tontille omalla kuljetuskalustollamme. Toki meillä on laaja yhteistyöverkosto jonka avulla isoimmatkin kuljetukset onnistuvat vaivattomasti.
Vaikka toimipaikkamme sijaitsee Somerolla Varsinais-Suomessa, niin palvelemme mielellään asiakkaita paikasta riippumatta eli on hankkeesi sitten Helsingissä tai Rovaniemellä, voimme tarjota teille laadukkaat sokkelielementit.
Perustana on tyytyväinen asiakas, joka saa kodilleen tai hallilleen vaivattomasti ja nopeasti laadukkaan, mittatarkan ja kestävän sokkelielementin.
Ota yhteyttä Sementtivalimo A.Pajuniitty Ky:n mikäli tarvitset tasalaatuisen ja kohtuuhintaisen sokkelielementin.